• Trenbolone EnanthateInjects

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate

Werkzame periode Trenbolone Acetate: 2 dagen Parabolan: 5 dagen Trenbolone Enanthate: 8 tot 14 dagen
Toediening Injecteerbare oplossing in olie
Dosis Trenbolone Acetate: 40 tot 75 mg/dag Parabolan: 40 tot 75 mg/dag Trenbolone Enanthate: 300 tot 600 mg/week
Acne Mogelijk
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Ja
Beschadiging lever Ja
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee
Onderdr. hormoonprod. Ja
Extra
  Trenbolone is de meest krachtige steroïde die op dit moment verkrijgbaar is, maar moet wel met enige voorzorg genomen worden.  

Werking van Trenbolone

Trenbolone is familie van Nandrolone (Deca), maar geeft een totaal ander resultaat. Het aromatiseert niet terwijl het veel spiermassa opbouwt en tegelijk zorgt voor vetverbranding. Het vermogen van Trenbolone om spiermassa op te bouwen is vergelijkbaar met dat van Testosteron, met als verschil dat bij Trenbolone geen oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen als waterretentie voorkomen. Deze eigenschap is uniek voor Trenbolone. Trenbolone zorgt voor een stijging van het extreem anabole IFG-1 in spieren en maakt de spieren er tegelijk gevoeliger voor. Daarnaast zorgt het voor meer stikstofretentie in de spieren, waardoor meer eiwitten beschikbaar zijn voor herstel en groei. Belangrijk is dat Trenbolone zeer sterk bindt met de androgeen receptor, het is 5 keer zo androgeen als Testosteron. Deze receptor zit zowel in spieren, waar hij bij activering zorgt voor extra spierkracht, als in vetcellen, waar activering van de androgeenreceptor zorgt voor vetverlies. Om deze reden is het slim om Trenbolone te combineren met een middel als Testosteron of Dianabol, dat zorgt namelijk voor meer androgeenreceptoren in de spieren en vetcellen waardoor de werking van Trenbolone versterkt wordt. Een zeer interessant voordeel van Trenbolone is dat het volgens veel bronnen de “feed efficiency” en opname van mineralen bij dieren verhoogt. Er wordt geclaimd dat dit ook geldt voor mensen. Met deze “feed efficiency” wordt de FCE (feed conversion efficiency) bedoeld die gedefinieerd is als de hoeveelheid voedsel die gegeten moet worden voor een bepaalde toename in lichaamsgewicht. In de veehouderij is dit belangrijk omdat een hogere FCE betekent dat minder voedsel ingekocht en opgeslagen hoeft te worden en dus de kosten verlaagd kunnen worden. Bij bodybuilding ligt het anders, een mens kan maar een beperkte hoeveelheid voedsel tot zich nemen. Tijdens de bulk wordt het voedsel dus efficiënter gebruikt en wordt meer spiermassa opgebouwd. Er wordt ook geclaimd dat door de stijging in FCE in de cut spiermassa beter behouden blijft. Het feit dat Trenbolone de receptoren voor bepaalde hormonen die verantwoordelijk zijn voor spierafbraak blokkeert helpt hier ook bij. Omdat Trenbolone, net als Nandrolone maar sterker, zich bindt aan de progestageenreceptor is de combinatie van deze twee vragen om gynecomastie. Deze combinatie moet dus niet genomen worden zonder voorzorgsmaatregelen.  

Gebruik van Trenbolone

Trenbolone kan zowel gebruikt worden om te bulken als om te cutten. Vaak wordt voor bulken de langwerkende versie Trenbolone Enanthate gebruikt bij een dosis van 400 mg per week. Zoals hierboven uitgelegd versterken aromatiserende middelen als Testosteron en Dianabol de werking van Trenbolone, bij deze combinatie zal wel wat waterretentie optreden. Pas op voor een stack met Deca. Om te cutten wordt vaak de kortwerkende versie Trenbolone Acetate gebruikt. Hiervan moet iedere dag of om de dag 75 mg geïnjecteerd worden. Hierbij kan een niet-aromatiserende steroïde als Primobolan of Winstrol genomen worden, maar ook de stack met Testosteron Propionate en Masteron Propionate is zeer populair. Na de kuur moet een nakuur van Nolvadex of Clomid genomen worden en tijdens de kuur kan HCG genomen worden om de hormoonproductie na de kuur sneller op gang te brengen.  

Bijwerkingen van Trenbolone

Trenbolone heeft wat bijzondere bijwerkingen die ervoor zorgen dat niet iedereen deze steroïde kan verdragen. Omdat het niet aromatiseert zijn de normale bijwerkingen beperkt: acne, verlies van hoofdhaar en hoge bloeddruk. Deze bijwerkingen komen vooral voor bij mensen die al aanleg voor deze bijwerkingen hebben, bijvoorbeeld mensen die hun hoofdhaar uiteindelijk toch gaan verliezen. Daarnaast is gynecomastie mogelijk door de progestagene activiteit van trenbolone, dit kan voorkomen worden door Arimidex of Letrozole te nemen. Tot nu toe is er niks aan de hand, maar trenbolone kan nog wat anderen bijwerkingen veroorzaken. Dat zijn slapeloosheid, overmatig zweten (ook ’s nachts), een verhoogd hartritme, onrust en soms angstaanvallen , verlies van libido en erectiestoornissen. Die laatste twee zijn van tijdelijke aard, komen alleen voor als de dosis Trenbolone te hoog is en kunnen dan voorkomen worden door Trenbolone te stacken met Testosteron. De andere bijwerkingen komen ogenschijnlijk willekeurig bij gebruikers voor en kunnen soms voorkomen worden door de dosis te verlagen. Een oplossing hiervoor is om eerst te kuren met Trenbolone Acetate, de kortwerkende versie. Wanneer bovenstaande bijwerkingen optreden en niet te verdragen zijn kan onmiddellijk gestopt worden met het toedienen van Trenbolone en zijn de bijwerkingen na maximaal 3 dagen weg. Bij de langwerkende versie duurt dit veel langer. Als de gebruiker weet hoe hij op het Trenbolone hormoon reageert kan hij de langwerkende Trenbolone Enanthate of middellang werkende Parabolan proberen.  

Trenbolone kuren

Testosteron Propionate met Trenbolone Acetate en Masteron Propionate cutkuur: De populaire combinatie van de kortwerkende versies van Testosteron, Trenbolone en Masteron

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Trenbolone Enanthate

  • Merk: Mutant Gear
  • Model: 6317
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €60,00

  • Excl. BTW: €60,00

  • 5 of meer €57,00
  • 10 of meer €54,00
  • 15 of meer €51,00


Gerelateerde producten

Masteron Enanthate

Masteron Enanthate

Werkzame periode Masteron Enanthate: 8 dagen Masteron Propionate: 2 tot 3 dagen Toedien..

€60,00 Excl. BTW: €60,00

Masteron Propionate

Masteron Propionate

Werkzame periode Masteron Enanthate: 8 dagen Masteron Propionate: 2 tot 3 dagen Toedien..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Trenbolone Acetate

Trenbolone Acetate

Werkzame periode Trenbolone Acetate: 2 dagen Parabolan: 5 dagen Trenbolone Enanthate: 8 tot..

€45,00 Excl. BTW: €45,00

Parabolan

Parabolan

Werkzame periode Trenbolone Acetate: 2 dagen Parabolan: 5 dagen Trenbolone Enanthate: 8 tot..

€60,00 Excl. BTW: €60,00

Primobolan

Primobolan

Werkzame periode Primobolan Enanthate: 10 tot 14 dagen Primobolan Acetate: 4 tot 6 uur ..

€60,00 Excl. BTW: €60,00

Tags: trenbolone, enanthate, injects

Merk kan afwijken

Door het sterk wisselende aanbod van onze producten kan het voorkomen dat je een ander merk van het bestelde product geleverd krijgt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de werking van het product. Wij zorgen ervoor dat het geleverde product altijd van de zelfde kwaliteit is al het door jouw bestelde artikel.

Als laatste bekeken

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate

Werkzame periode Trenbolone Acetate: 2 dagen Parabolan: 5 dagen Trenbolone Enanthate: 8 tot 14 dagen Toediening Injecteerbare oplossing in olie Dosis Trenbolone Acetate: 40 tot 75 mg/dag Parabolan: 40 tot 75 mg/dag Trenbolone Enanthate: 300 tot 600 mg/week Acne Mogelijk Waterretentie Nee Hoge bloeddruk Ja Beschadiging lever Ja Aromatisering Nee DHT conversie Nee Onderdr. hormoonprod. Ja Extra   Trenbolone is de meest krachtige steroïde die op dit moment verkrijgbaar is, maar moet wel met enige voorzorg genomen worden.   Werking van Trenbolone Trenbolone is familie van Nandrolone (Deca), maar geeft een totaal ander resultaat. Het aromatiseert niet terwijl het veel spiermassa opbouwt en tegelijk zorgt voor vetverbranding. Het vermogen van Trenbolone om spiermassa op te bouwen is vergelijkbaar met dat van Testosteron, met als verschil dat bij Trenbolone geen oestrogeen-gerelateerde bijwerkingen als waterretentie voorkomen. Deze eigenschap is uniek voor Trenbolone. Trenbolone zorgt voor een stijging van het extreem anabole IFG-1 in spieren en maakt de spieren er tegelijk gevoeliger voor. Daarnaast zorgt het voor meer stikstofretentie in de spieren, waardoor meer eiwitten beschikbaar zijn voor herstel en groei. Belangrijk is dat Trenbolone zeer sterk bindt met de androgeen receptor, het is 5 keer zo androgeen als Testosteron. Deze receptor zit zowel in spieren, waar hij bij activering zorgt voor extra spierkracht, als in vetcellen, waar activering van de androgeenreceptor zorgt voor vetverlies. Om deze reden is het slim om Trenbolone te combineren met een middel als Testosteron of Dianabol, dat zorgt namelijk voor meer androgeenreceptoren in de spieren en vetcellen waardoor de werking van Trenbolone versterkt wordt. Een zeer interessant voordeel van Trenbolone is dat het volgens veel bronnen de “feed efficiency” en opname van mineralen bij dieren verhoogt. Er wordt geclaimd dat dit ook geldt voor mensen. Met deze “feed efficiency” wordt de FCE (feed conversion efficiency) bedoeld die gedefinieerd is als de hoeveelheid voedsel die gegeten moet worden voor een bepaalde toename in lichaamsgewicht. In de veehouderij is dit belangrijk omdat een hogere FCE betekent dat minder voedsel ingekocht en opgeslagen hoeft te worden en dus de kosten verlaagd kunnen worden. Bij bodybuilding ligt het anders, een mens kan maar een beperkte hoeveelheid voedsel tot zich nemen. Tijdens de bulk wordt het voedsel dus efficiënter gebruikt en wordt meer spiermassa opgebouwd. Er wordt ook geclaimd dat door de stijging in FCE in de cut spiermassa beter behouden blijft. Het feit dat Trenbolone de receptoren voor bepaalde hormonen die verantwoordelijk zijn voor spierafbraak blokkeert helpt hier ook bij. Omdat Trenbolone, net als Nandrolone maar sterker, zich bindt aan de progestageenreceptor is de combinatie van deze twee vragen om gynecomastie. Deze combinatie moet dus niet genomen worden zonder voorzorgsmaatregelen.   Gebruik van Trenbolone Trenbolone kan zowel gebruikt worden om te bulken als om te cutten. Vaak wordt voor bulken de langwerkende versie Trenbolone Enanthate gebruikt bij een dosis van 400 mg per week. Zoals hierboven uitgelegd versterken aromatiserende middelen als Testosteron en Dianabol de werking van Trenbolone, bij deze combinatie zal wel wat waterretentie optreden. Pas op voor een stack met Deca. Om te cutten wordt vaak de kortwerkende versie Trenbolone Acetate gebruikt. Hiervan moet iedere dag of om de dag 75 mg geïnjecteerd worden. Hierbij kan een niet-aromatiserende steroïde als Primobolan of Winstrol genomen worden, maar ook de stack met Testosteron Propionate en Masteron Propionate is zeer populair. Na de kuur moet een nakuur van Nolvadex of Clomid genomen worden en tijdens de kuur kan HCG genomen worden om de hormoonproductie na de kuur sneller op gang te brengen.   Bijwerkingen van Trenbolone Trenbolone heeft wat bijzondere bijwerkingen die ervoor zorgen dat niet iedereen deze steroïde kan verdragen. Omdat het niet aromatiseert zijn de normale bijwerkingen beperkt: acne, verlies van hoofdhaar en hoge bloeddruk. Deze bijwerkingen komen vooral voor bij mensen die al aanleg voor deze bijwerkingen hebben, bijvoorbeeld mensen die hun hoofdhaar uiteindelijk toch gaan verliezen. Daarnaast is gynecomastie mogelijk door de progestagene activiteit van trenbolone, dit kan voorkomen worden door Arimidex of Letrozole te nemen. Tot nu toe is er niks aan de hand, maar trenbolone kan nog wat anderen bijwerkingen veroorzaken. Dat zijn slapeloosheid, overmatig zweten (ook ’s nachts), een verhoogd hartritme, onrust en soms angstaanvallen , verlies van libido en erectiestoornissen. Die laatste twee zijn van tijdelijke aard, komen alleen voor als de dosis Trenbolone te hoog is en kunnen dan voorkomen worden door Trenbolone te stacken met Testosteron. De andere bijwerkingen komen ogenschijnlijk willekeurig bij gebruikers voor en kunnen soms voorkomen worden door de dosis te verlagen. Een oplossing hiervoor is om eerst te kuren met Trenbolone Acetate, de kortwerkende versie. Wanneer bovenstaande bijwerkingen optreden en niet te verdragen zijn kan onmiddellijk gestopt worden met het toedienen van Trenbolone en zijn de bijwerkingen na maximaal 3 dagen weg. Bij de langwerkende versie duurt dit veel langer. Als de gebruiker weet hoe hij op het Trenbolone hormoon reageert kan hij de langwerkende Trenbolone Enanthate of middellang werkende Parabolan proberen.   Trenbolone kuren Testosteron Propionate met Trenbolone Acetate en Masteron Propionate cutkuur: De populaire combinatie van de kortwerkende versies van Testosteron, Trenbolone en Masteron..

€60,00 Excl. BTW: €60,00