• PrimobolanInjects

Primobolan

Primobolan

Werkzame periode Primobolan Enanthate: 10 tot 14 dagen Primobolan Acetate: 4 tot 6 uur
Toediening Primobolan Enanthate: injecteerbare oplossing Primobolan Acetate: pillen
Dosis Primobolan Enanthate: 400 tot 600 mg/week, vrouwen 50 tot 100 mg/week Primobolan Acetate: 50 tot 150 mg/dag, vrouwen 50 tot 75 mg/dag
Acne Ja, maar vooral bij hoge doses (injectie), zelden (pillen)
Waterretentie Laag (injectie), niet (pillen)
Hoge bloeddruk Zelden
Beschadiging lever Laag
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee
Onderdr. hormoonprod. Ja (injecties), laag (pillen)
Extra
  Primobolan staat bekend als een milde steroïde met zeer lichte androgene bijwerkingen.  

Werking

Primobolan kan niet aromatiseren, waardoor de gebruiker geen vocht vast gaat houden. Daarnaast zorgt het door een lichte, androgene werking voor vetverlies. Hierdoor is Primobolan geschikt voor cutkuren. Er wordt geclaimd dat Primobolan spiermassa opbouwen doordat het dezelfde werking heeft als Nandrolone en Boldenone. Dit is heel goed mogelijk omdat de moleculaire structuur van methenolon vrijwel gelijk is aan die van boldenone. Gebruikers claimen dat bij Primobolan echter minder massa opgebouwd wordt. Omdat het zo’n lichte, androgene werking heeft en androgene bijwerkingen zelden voorkomen, is Primobolan een populaire steroïde voor vrouwelijke sporters.  

Gebruik

Er zijn twee vormen van Primobolan verkrijgbaar; een korte ester voor orale inname en een langere ester om te injecteren. Methenolon Acetaat is verkrijgbaar in pilvorm en is niet erg giftig voor de lever. Hiervan moeten dagelijks hoge dosissen van 100 mg genomen worden omdat een relatief lage hoeveelheid opname door de lever overleeft. Methenolon Enanthaat is een langwerkend injecteerbaar middel en daardoor gemakkelijk in gebruik. Hiervan moet een relatief hoge dosis genomen worden voor resultaat, minimaal 400 mg per week. Omdat het middel langwerkend is moet het bij voorkeur in een lange kuur genomen worden. Primobolan heeft geen grote, maar wel een merkbare, invloed op de natuurlijke hormoonproductie en daarom moet een kuur altijd worden afgesloten met een nakuur van Nolvadex of Clomid. Primobolan wordt vaak gebruikt als alternatief voor Nandrolone of Boldenone tijdens een cut stack.  

Bijwerkingen

Bij gebruik van Primobolan zal de zaadproductie verminderen waardoor de testikels tijdelijk krimpen. Verder zorgt het mogelijk voor een toename in lichaamshaar en lichte vermannelijking. Acne komt zelden voor. Al met al is Primobolan een milde steroïde.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Primobolan

  • Merk: Mutant Gear
  • Model: 6319
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €60,00

  • Excl. BTW: €60,00

  • 5 of meer €57,00
  • 10 of meer €54,00
  • 15 of meer €51,00


Gerelateerde producten

Trenbolone Enanthate

Trenbolone Enanthate

Werkzame periode Trenbolone Acetate: 2 dagen Parabolan: 5 dagen Trenbolone Enanth..

€60,00 Excl. BTW: €60,00

Winstrol Depot (Oil)

Winstrol Depot (Oil)

Werkzame periode 8 uur Toediening Pillen of injectie van oplossing in olie of suspensie..

€60,00 Excl. BTW: €60,00

Winstrol

Winstrol

Werkzame periode 8 uur Toediening Pillen of injectie van oplossing in olie of suspensie..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Dianabol

Dianabol

Werkzame periode 6 tot 8 uur Toediening Pillen Dosis 20 tot 50 mg/dag, voor vrouw..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Tags: primobolan, injects

Merk kan afwijken

Door het sterk wisselende aanbod van onze producten kan het voorkomen dat je een ander merk van het bestelde product geleverd krijgt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de werking van het product. Wij zorgen ervoor dat het geleverde product altijd van de zelfde kwaliteit is al het door jouw bestelde artikel.

Als laatste bekeken

Primobolan

Primobolan

Werkzame periode Primobolan Enanthate: 10 tot 14 dagen Primobolan Acetate: 4 tot 6 uur Toediening Primobolan Enanthate: injecteerbare oplossing Primobolan Acetate: pillen Dosis Primobolan Enanthate: 400 tot 600 mg/week, vrouwen 50 tot 100 mg/week Primobolan Acetate: 50 tot 150 mg/dag, vrouwen 50 tot 75 mg/dag Acne Ja, maar vooral bij hoge doses (injectie), zelden (pillen) Waterretentie Laag (injectie), niet (pillen) Hoge bloeddruk Zelden Beschadiging lever Laag Aromatisering Nee DHT conversie Nee Onderdr. hormoonprod. Ja (injecties), laag (pillen) Extra   Primobolan staat bekend als een milde steroïde met zeer lichte androgene bijwerkingen.   Werking Primobolan kan niet aromatiseren, waardoor de gebruiker geen vocht vast gaat houden. Daarnaast zorgt het door een lichte, androgene werking voor vetverlies. Hierdoor is Primobolan geschikt voor cutkuren. Er wordt geclaimd dat Primobolan spiermassa opbouwen doordat het dezelfde werking heeft als Nandrolone en Boldenone. Dit is heel goed mogelijk omdat de moleculaire structuur van methenolon vrijwel gelijk is aan die van boldenone. Gebruikers claimen dat bij Primobolan echter minder massa opgebouwd wordt. Omdat het zo’n lichte, androgene werking heeft en androgene bijwerkingen zelden voorkomen, is Primobolan een populaire steroïde voor vrouwelijke sporters.   Gebruik Er zijn twee vormen van Primobolan verkrijgbaar; een korte ester voor orale inname en een langere ester om te injecteren. Methenolon Acetaat is verkrijgbaar in pilvorm en is niet erg giftig voor de lever. Hiervan moeten dagelijks hoge dosissen van 100 mg genomen worden omdat een relatief lage hoeveelheid opname door de lever overleeft. Methenolon Enanthaat is een langwerkend injecteerbaar middel en daardoor gemakkelijk in gebruik. Hiervan moet een relatief hoge dosis genomen worden voor resultaat, minimaal 400 mg per week. Omdat het middel langwerkend is moet het bij voorkeur in een lange kuur genomen worden. Primobolan heeft geen grote, maar wel een merkbare, invloed op de natuurlijke hormoonproductie en daarom moet een kuur altijd worden afgesloten met een nakuur van Nolvadex of Clomid. Primobolan wordt vaak gebruikt als alternatief voor Nandrolone of Boldenone tijdens een cut stack.   Bijwerkingen Bij gebruik van Primobolan zal de zaadproductie verminderen waardoor de testikels tijdelijk krimpen. Verder zorgt het mogelijk voor een toename in lichaamshaar en lichte vermannelijking. Acne komt zelden voor. Al met al is Primobolan een milde steroïde...

€60,00 Excl. BTW: €60,00