• Zopiclon 7,5mgOverige Producten

Zopiclon 7,5mg

Zopiclon 7,5mg

 

Zopiclon 7,5 mg

is een slaapmiddel en behoort tot groep van de aan benzodiazepine verwante middelen. Zopiclon wordt gebruikt bij de kortdurende behandeling van slaapstoornissen (insomnia) die normaal functioneren in de weg staan of die extreem lijden veroorzaken. Zopiclon zorgt ervoor dat u sneller in slaap valt.

Wat doet dit medicijn en waarbij wordt het gebruikt?

Zopiclon De werkzame stof in Zopiclon is zopiclon. Zopiclon is een slaapmiddel. Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid.

Slapeloosheid

Door pijn, nare gebeurtenissen, lawaai en zorgen kunt u soms moeilijk in slaap komen. Zopiclon vermindert de spanning die hierbij ontstaat en maakt suf. Dit bevordert dat u in slaap valt en beter doorslaapt.

Effect

Binnen een halfuur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking houdt ongeveer zeven uur aan.

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Zopiclon 7,5mg

  • Model: 10612
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €40,00

  • Excl. BTW: €40,00

  • 5 of meer €38,00
  • 10 of meer €36,00
  • 15 of meer €34,00


Gerelateerde producten

Zolpidem 10mg

Zolpidem 10mg

      Zolpidemtartraat Sandoz 10 mg is een slaapmiddel (hypnoticum) behorend tot de groe..

€45,00 Excl. BTW: €45,00

Dormicum (midazolam) ROCHE 15mg®

Dormicum (midazolam) ROCHE 15mg®

  Dormicum (midazolam) ROCHE 15mg® De werkzame stof in Dormicum is midazolam. Midazolam behoo..

€55,00 Excl. BTW: €55,00

Flunitrazepam rohypnol 2mg

Flunitrazepam rohypnol 2mg

Flunitrazepam behoort tot de benzodiazepinen. Het werkt rustgevend, spierontspannend en vermindert a..

€90,00 Excl. BTW: €90,00

Flurazepam 30mg

Flurazepam 30mg

Wat doet flurazepam en waarbij gebruik ik het? Flurazepam behoort tot de benzodiazepinen. H..

€40,00 Excl. BTW: €40,00

Tags: zopiclon, 75mg, overige, producten 7, 5mg

Merk kan afwijken

Door het sterk wisselende aanbod van onze producten kan het voorkomen dat je een ander merk van het bestelde product geleverd krijgt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de werking van het product. Wij zorgen ervoor dat het geleverde product altijd van de zelfde kwaliteit is al het door jouw bestelde artikel.

Als laatste bekeken

Zopiclon 7,5mg

Zopiclon 7,5mg

  Zopiclon 7,5 mg is een slaapmiddel en behoort tot groep van de aan benzodiazepine verwante middelen. Zopiclon wordt gebruikt bij de kortdurende behandeling van slaapstoornissen (insomnia) die normaal functioneren in de weg staan of die extreem lijden veroorzaken. Zopiclon zorgt ervoor dat u sneller in slaap valt. Wat doet dit medicijn en waarbij wordt het gebruikt? Zopiclon De werkzame stof in Zopiclon is zopiclon. Zopiclon is een slaapmiddel. Artsen schrijven het voor bij slapeloosheid. Slapeloosheid Door pijn, nare gebeurtenissen, lawaai en zorgen kunt u soms moeilijk in slaap komen. Zopiclon vermindert de spanning die hierbij ontstaat en maakt suf. Dit bevordert dat u in slaap valt en beter doorslaapt. Effect Binnen een halfuur na inname wordt u slaperig en rustig. Zorg er daarom voor dat u thuis bent, geen ingewikkelde klussen meer moet doen en uw bed makkelijk kunt bereiken. De werking houdt ongeveer zeven uur aan...

€40,00 Excl. BTW: €40,00