• Turinabol (T-bol)Orals

Turinabol (T-bol)

Turinabol (T-bol)

Werkzame periode 16 uur
Toediening Pillen
Dosis 40 tot 60 mg/dag
Acne Mogelijk, zeker bij hogere doses
Waterretentie Nee
Hoge bloeddruk Komt soms voor
Beschadiging lever Ja, maar in beperkte mate
Aromatisering Nee
DHT conversie Nee
Onderdr. hormoonprod. Ja, in beperkte mate
Extra
  Turinabol is in de jaren 60 veel gebruikt door Oost-Duitsers om te winnen op de Olympische Spelen. Het is een afgeleide van dianabol, maar is veel milder.  

Werking van Turinabol

Ook al is Turinabol een afgeleide van Dianabol, zijn werking is heel verschillend. Zo is turinabol veel milder in effect en bijwerkingen. Van Turinabol kun je vooral kracht- en lage massawinst verwachten. Omdat het niet aromatiseert is turinabol vooral geschikt voor kracht en cutkuren. In de lever maakt het Testosteron vrij dat daar door bepaalde enzymen vastgehouden wordt en daardoor is het een interessante toevoeging aan een stack, oraal ingenomen Winstrol heeft datzelfde effect. Turinabol is een stuk minder levertoxisch dan Dianabol.  

Gebruik van Turinabol

Turinabol wordt vooral genomen voor kracht en droge massa. Omdat het een milde steroïde is is het populair bij beginners en mensen die zo min mogelijk risico’s willen lopen, maar wel wat chemische ondersteuning willen. Normaal gesproken wordt 40 tot 60 mg per dag genomen voor een maximum van 8 weken. Na de kuur kan Nolvadex of Clomid helpen de natuurlijke testosteronproduktie weer op gang te brengen.  

Bijwerkingen van Turinabol

Turinabol is een redelijk mild middel. Mogelijke bij werkingen zijn bemoeilijkte bloedstolling, acne en vette huid, ook kunnen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen tijdelijke erectiestoornissen voorkomen. Verder kan gynecomastie voorkomen, vooral bij gevoelige individuen. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.  

Turinabol kuren

Turinabol only: Een leuk beginnerskuurtje voor wat extra spierkracht en -massa Winstrol met Turinabol: Combinatie van Winstrol met het milde Turinabol voor wat meer kracht en massa

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Turinabol (T-bol)

  • Model: 6342
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • €35,00

  • Excl. BTW: €35,00

  • 5 of meer €33,25
  • 10 of meer €31,50
  • 15 of meer €29,75


Gerelateerde producten

Winstrol Depot (Oil)

Winstrol Depot (Oil)

Werkzame periode 8 uur Toediening Pillen of injectie van oplossing in olie of suspensie..

€60,00 Excl. BTW: €60,00

Winstrol

Winstrol

Werkzame periode 8 uur Toediening Pillen of injectie van oplossing in olie of suspensie..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Anavar

Anavar

Werkzame periode 8 tot 12 uur Toediening Pillen Dosis 20 tot 100 mg/dag, voor vro..

€50,00 Excl. BTW: €50,00

Dianabol

Dianabol

Werkzame periode 6 tot 8 uur Toediening Pillen Dosis 20 tot 50 mg/dag, voor vrouw..

€35,00 Excl. BTW: €35,00

Tags: turinabol, (t-bol), orals

Merk kan afwijken

Door het sterk wisselende aanbod van onze producten kan het voorkomen dat je een ander merk van het bestelde product geleverd krijgt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de werking van het product. Wij zorgen ervoor dat het geleverde product altijd van de zelfde kwaliteit is al het door jouw bestelde artikel.

Als laatste bekeken

Turinabol (T-bol)

Turinabol (T-bol)

Werkzame periode 16 uur Toediening Pillen Dosis 40 tot 60 mg/dag Acne Mogelijk, zeker bij hogere doses Waterretentie Nee Hoge bloeddruk Komt soms voor Beschadiging lever Ja, maar in beperkte mate Aromatisering Nee DHT conversie Nee Onderdr. hormoonprod. Ja, in beperkte mate Extra   Turinabol is in de jaren 60 veel gebruikt door Oost-Duitsers om te winnen op de Olympische Spelen. Het is een afgeleide van dianabol, maar is veel milder.   Werking van Turinabol Ook al is Turinabol een afgeleide van Dianabol, zijn werking is heel verschillend. Zo is turinabol veel milder in effect en bijwerkingen. Van Turinabol kun je vooral kracht- en lage massawinst verwachten. Omdat het niet aromatiseert is turinabol vooral geschikt voor kracht en cutkuren. In de lever maakt het Testosteron vrij dat daar door bepaalde enzymen vastgehouden wordt en daardoor is het een interessante toevoeging aan een stack, oraal ingenomen Winstrol heeft datzelfde effect. Turinabol is een stuk minder levertoxisch dan Dianabol.   Gebruik van Turinabol Turinabol wordt vooral genomen voor kracht en droge massa. Omdat het een milde steroïde is is het populair bij beginners en mensen die zo min mogelijk risico’s willen lopen, maar wel wat chemische ondersteuning willen. Normaal gesproken wordt 40 tot 60 mg per dag genomen voor een maximum van 8 weken. Na de kuur kan Nolvadex of Clomid helpen de natuurlijke testosteronproduktie weer op gang te brengen.   Bijwerkingen van Turinabol Turinabol is een redelijk mild middel. Mogelijke bij werkingen zijn bemoeilijkte bloedstolling, acne en vette huid, ook kunnen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen tijdelijke erectiestoornissen voorkomen. Verder kan gynecomastie voorkomen, vooral bij gevoelige individuen. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.   Turinabol kuren Turinabol only: Een leuk beginnerskuurtje voor wat extra spierkracht en -massa Winstrol met Turinabol: Combinatie van Winstrol met het milde Turinabol voor wat meer kracht en massa..

€35,00 Excl. BTW: €35,00