• Lorazepam 1mgOverige Producten

Lorazepam 1mg

Lorazepam 1mg

Lorazepam

Lees de Bijsluiter voor meer informatie! Eigenschappen Lorazepam is een benzodiazepine. Lorazepam heeft een kalmerend effect, helpt gevoelens van angst en spanning te verminderen en heeft stuiponderdrukkende en spierverslappende eigenschappen. Lorazepam bevordert de slaap. Toepassing Lorazepam kopen wordt gebruikt bij: - de behandeling van angst en spanning - kortdurende behandeling van slapeloosheid. Benzodiazepines dienen slechts te worden gebruikt als de aandoening ernstig is of als men extreem lijdt als gevolg van de stoornis. Niet gebruiken Niet gebruiken bij: - overgevoeligheid voor benzodiazepines - bij ernstige spierzwakte (myasthenia gravis) - ernstige ademhalingsstoornissen (respiratoire insufficiëntie) - slaap apnoe syndroom (toestand van niet of onregelmatig ademhalen tijdens de slaap) - kinderen - ernstige leverfunctiestoornissen   Waarschuwingen en voorzorgen Na herhaald gebruik gedurende enkele weken kan de slaapverwekkende werking van lorazepam verminderen. Bij gebruik kan lichamelijke en geestelijke afhankelijkheid van lorazepam kopen ontstaan. Gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding Het gebruik van lorazepam tijdens de zwangerschap dient te worden vermeden. Tijdens de periode van borstvoeding wordt het gebruik van lorazepam ontraden, aangezien deze stof overgaat in de moedermelk. Invloed op de rijvaardigheid en de bekwaamheid om machines te gebruiken Kalmering, geheugenverlies, verminderde concentratie en een verminderde spierfunctie kunnen de rijvaardigheid of het vermogen om machines te gebruiken ongunstig beïnvloeden. Bij te weinig slaap wordt de kans op verminderde waakzaamheid groter (zie ook Interacties met andere geneesmiddelen en andere vormen van interactie). Wisselwerking met andere (genees)middelen Het gelijktijdig gebruik van alcohol wordt ontraden. Alcohol kan de werking van lorazepam versterken. Dit heeft invloed op de rijvaardigheid en het vermogen om machines te gebruiken. De volgende middelen kunnen de kalmerende werking van lorazepam versterken: slaapmiddelen, kalmerende middelen, middelen tegen depressie, middelen tegen geestesziekten, bepaalde verdovende pijnstillende middelen ("opiaten"), verdovende middelen en middelen tegen epilepsie. In combinatie met bepaalde verdovende pijnstillers ("opiaten") kan de geestelijke afhankelijkheid worden versterkt. Stoffen die bepaalde leverenzymen remmen kunnen de werking van lorazepam versterken. Lorazepam kopen bij ons geen probleem maar wees verantwoord. Lorazepam kopen online zonder verwijsbrief van de dokter!

Geef beoordeling

Note: HTML-code wordt niet vertaald!
    Slecht           Goed
Captcha

Lorazepam 1mg

  • Model: 16830
  • Beschikbaarheid: Op bestelling
  • €40,00

  • Excl. BTW: €40,00

  • 5 of meer €38,00
  • 10 of meer €36,00
  • 15 of meer €34,00


Gerelateerde producten

Lorazepam kopen 2,5mg

Lorazepam kopen 2,5mg

Lorazepam 2,5mg WAARVOOR WORDT LORAZEPAM GEBRUIKT? Lorazepam behoort tot de groep van geneesm..

€55,00 Excl. BTW: €55,00

Baclofen 25mg

Baclofen 25mg

1. WAT IS BACLOFEN ACTAVIS EN WAARVOOR WORDT DIT MIDDEL GEBRUIKT? Baclofen behoort tot de groep van..

€55,00 Excl. BTW: €55,00

Bromazepam 6mg Let op 30 tabs

Bromazepam 6mg Let op 30 tabs

 Wat is Bromazepam kopen en waarvoor wordt het gebruikt? Bromazepam 6mg behoort tot de klasse van d..

€80,00 Excl. BTW: €80,00

Temazepam 10mg

Temazepam 10mg

Temazepam 10mg  LEES Bijsluiter voor meer informatie! Dit gaat om de tabletvorm en niet d..

€45,00 Excl. BTW: €45,00

Tags: lorazepam, kopen, 1mg, overige, producten

Merk kan afwijken

Door het sterk wisselende aanbod van onze producten kan het voorkomen dat je een ander merk van het bestelde product geleverd krijgt. Je hoeft je geen zorgen te maken over de werking van het product. Wij zorgen ervoor dat het geleverde product altijd van de zelfde kwaliteit is al het door jouw bestelde artikel.

Als laatste bekeken

Lorazepam 1mg

Lorazepam 1mg

Lorazepam Lees de Bijsluiter voor meer informatie! Eigenschappen Lorazepam is een benzodiazepine. Lorazepam heeft een kalmerend effect, helpt gevoelens van angst en spanning te verminderen en heeft stuiponderdrukkende en spierverslappende eigenschappen. Lorazepam bevordert de slaap. Toepassing Lorazepam kopen wordt gebruikt bij: - de behandeling van angst en spanning - kortdurende behandeling van slapeloosheid. Benzodiazepines dienen slechts te worden gebruikt als de aandoening ernstig is of als men extreem lijdt als gevolg van de stoornis. Niet gebruiken Niet gebruiken bij: - overgevoeligheid voor benzodiazepines - bij ernstige spierzwakte (myasthenia gravis) - ernstige ademhalingsstoornissen (respiratoire insufficiëntie) - slaap apnoe syndroom (toestand van niet of onregelmatig ademhalen tijdens de slaap) - kinderen - ernstige leverfunctiestoornissen   Waarschuwingen en voorzorgen Na herhaald gebruik gedurende enkele weken kan de slaapverwekkende werking van lorazepam verminderen. Bij gebruik kan lichamelijke en geestelijke afhankelijkheid van lorazepam kopen ontstaan. Gebruik tijdens de zwangerschap en borstvoeding Het gebruik van lorazepam tijdens de zwangerschap dient te worden vermeden. Tijdens de periode van borstvoeding wordt het gebruik van lorazepam ontraden, aangezien deze stof overgaat in de moedermelk. Invloed op de rijvaardigheid en de bekwaamheid om machines te gebruiken Kalmering, geheugenverlies, verminderde concentratie en een verminderde spierfunctie kunnen de rijvaardigheid of het vermogen om machines te gebruiken ongunstig beïnvloeden. Bij te weinig slaap wordt de kans op verminderde waakzaamheid groter (zie ook Interacties met andere geneesmiddelen en andere vormen van interactie). Wisselwerking met andere (genees)middelen Het gelijktijdig gebruik van alcohol wordt ontraden. Alcohol kan de werking van lorazepam versterken. Dit heeft invloed op de rijvaardigheid en het vermogen om machines te gebruiken. De volgende middelen kunnen de kalmerende werking van lorazepam versterken: slaapmiddelen, kalmerende middelen, middelen tegen depressie, middelen tegen geestesziekten, bepaalde verdovende pijnstillende middelen ("opiaten"), verdovende middelen en middelen tegen epilepsie. In combinatie met bepaalde verdovende pijnstillers ("opiaten") kan de geestelijke afhankelijkheid worden versterkt. Stoffen die bepaalde leverenzymen remmen kunnen de werking van lorazepam versterken. Lorazepam kopen bij ons geen probleem maar wees verantwoord. Lorazepam kopen online zonder verwijsbrief van de dokter!..

€40,00 Excl. BTW: €40,00