Informatie over Turinabol

(4-Chlorodehydromethyltestosteron)


Werkzame periode 16 uur Toediening Pillen Dosis 40 tot 60 mg/dag Acne Mogelijk, zeker bij hogere doses Waterretentie Nee Hoge bloeddruk Komt soms voor Beschadiging lever Ja, maar in beperkte mate Aromatisering Nee DHT conversie Nee Onderdr. hormoonprod. Ja, in beperkte mate Extra

Turinabol is in de jaren 60 veel gebruikt door Oost-Duitsers om te winnen op de Olympische Spelen. Het is een afgeleide van dianabol, maar is veel milder.

Werking van Turinabol

Ook al is Turinabol een afgeleide van Dianabol, zijn werking is heel verschillend. Zo is turinabol veel milder in effect en bijwerkingen. Van Turinabol kun je vooral kracht- en lage massawinst verwachten. Omdat het niet aromatiseert is turinabol vooral geschikt voor kracht en cutkuren. In de lever maakt het Testosteron vrij dat daar door bepaalde enzymen vastgehouden wordt en daardoor is het een interessante toevoeging aan een stack, oraal ingenomen Winstrol heeft datzelfde effect. Turinabol is een stuk minder levertoxisch dan Dianabol.

Gebruik van Turinabol

Turinabol wordt vooral genomen voor kracht en droge massa. Omdat het een milde steroïde is is het populair bij beginners en mensen die zo min mogelijk risico’s willen lopen, maar wel wat chemische ondersteuning willen. Normaal gesproken wordt 40 tot 60 mg per dag genomen voor een maximum van 8 weken. Na de kuur kan Nolvadex of Clomid helpen de natuurlijke testosteronproduktie weer op gang te brengen.

Bijwerkingen van Turinabol

Turinabol is een redelijk mild middel. Mogelijke bij werkingen zijn bemoeilijkte bloedstolling, acne en vette huid, ook kunnen de testikels tijdelijk krimpen en kunnen tijdelijke erectiestoornissen voorkomen. Verder kan gynecomastie voorkomen, vooral bij gevoelige individuen. Bij vrouwen kan vermannelijking optreden.

Turinabol kuren

Turinabol only: Een leuk beginnerskuurtje voor wat extra spierkracht en -massa

Winstrol met Turinabol: Combinatie van Winstrol met het milde Turinabol voor wat meer kracht en massa